Dejavnost našega podjetja sega od izvajanja gradbeno-obrtniških del, storitev gradbene mehanizacije, do montažnih sistemov gradnje.

Pred petnajstimi leti smo začeli z gradnjo manjših stanovanjskih objektov, obrtnih delavnic in hal, in zahtevnih adaptacij in rekonstrukcij industrijskih objektov. Izvajamo tudi adaptacije spomeniško zaščitenih objektov in cerkev, zato se ponašamo s kar nekaj adaptiranimi zgodovinskimi in sakralnimi objekti. Pomemben del naše dejavnosti so tudi nizkogradnje, od kanalizacij, plinovodov do manjših cest, mostov,...

Naštete dejavnosti izvajamo s pomočjo močno razvejane lastne lahke in težke gradbene mehanizacije. Naslednja zelo pomebna dejavnost je nudenje uslug s to mehanizacijo.. V to so vključeni transporti s kamioni, avtodvigali, žerjavi, izkopi in rušenja z bagri - od najmanjših mini bagrov do največjih. Poleg tega pa še transportiramo beton z betonskimi avtomešalci in črpalkami, ter izdelujemo armaturo v lastni železokrivnici.

V letu 2000 smo pričeli tudi s proizvodnjo polmontažnih “omnia” stropnih in stenskih plošč, ter polmontažnih kamnitih ali betonskih  zidov in ograj, s katerimi zelo poenostavimo in pospešimo gradnjo, kvaliteta betonskih izdelkov pa je višja, saj so izdelki narejeni na vibracijskih ploščah pod idealnimi pogoji.

 

Polmontažni, kamniti oporni zid (vila Dolinšek, Radomlje)